MEJDI SADIKU

Webfaqe personale për tu informuar më shumë.

Mejdi Sadiku

Sadiku: Kompanitë telekomunikuese të rrisin shërbimet (VIDEO)

Kompanitë telekomunikuese në Kosovë duhet të punojnë dhe të rrisin shërbimet e tyre që konsumatorët të jenë më të kënaqur...

Mejdi Sadiku nesër mysafir në emisionin Mirëmëngjesi Kosovë

Zv. Drejtori i Qendrës së Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC), Mejdi Sadiku nesër është i ftuar në...

Kosova dhe ngecja teknologjike e saj !

Kosova kinse shquhet që është ndër shtetet më të zhvilluara në rajon sa i përket teknologjisë. Ndoshta edhe është. Por,...

Mejdi Sadiku me YAC do të përfaqësojë Kosovën në Vienë

Youth Activism Center – YAC (Qendra e Aktivizimit të Rinisë) edhe në vitin 2018 nuk e ka ndërmend të ndalen,...

Vetëshpallen “të etur për pushtet”

Shkruan: Mejdi Sadiku Kadidatët për kryetarë të Gjilanit, po e vetëshpallin veten të etur për pushtet. Hiç më larg se...

YAC mbanë trajnimin “Rrjetet Sociale dhe Edukimi Europian”

Qendra e Aktivizimit të Rinisë / Youth Acitivism Center (YAC) ka mbajtur tranimin me temën “Rrjetet Sociale dhe Edukimi Europian”....

Kosova përkrahë dialogun ndërkulturor

Sot, njëmbëdhjetë qytete përreth Adriatikut, Ballkanit dhe Kaukazit u zgjuan të bashkuar me dëshirën për dialog. Prishtina (Kosovë), Beogradi (Serbi),...

YAC, organizatë që u krijon të rinjve Kosovarë përvoja Europiane

Qendra e Aktivizimit të Rinisë është organizatër joqeveritare rinore e cila është një nga organizatat më aktive në Gjilan, dhe...

YAC mbanë trajnimin “Vullnetarizmi Rinor dhe Përvojat Evropiane” në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”

Qendra e Aktivizimit të Rinisë në bashkëpunim me Unionin e Studentëve Pro Europian, sot ka mbajtur trajnimin “Vullnetarizmi Rinor dhe...

Viti 2015 përfundoi me “Digital Literacy on Human Rights” në Pescara të Italisë

Trajnimi “Digital Literacy on Human Rights” është organizuar nga organizata joqeveritare italiane “Identities” në kuadër të programit Erasmus+ të Komisionit...