Ambasadorët e rinj të pajtimit në radio star

43

Sot nga ora 17:00 në valët e Radio Star mysafirë do të jenë Ambasadorët e Rinj të Pajtimit, z. Mejdi Sadiku dhe znj. Liza Gashi.

Ata do bë bisedojnë dhe pajtimit regjional, bashkëpunimit ndëretnik, të drejtave të njeriut, integrimin europian etj.

Ndër të tjerash ambasadorët e rinj do të bisedojnë edhe rreth përvojës së tyre që kishin në konferencën e Ambasadorëve të Rinj që u mbajt në Beograd nga data 8-13 Dhjetor.

Emisioni i udhëhequr nga Arbëresh Salihu do të mbahet nga ora 17:00-18:00 dhe do të transmetohet drejtpërdrejt edhe përmes web faqes zyrtare të Radio Star www.radiostargjilan.com/radio.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *