Qendra e Aktivizimit të Rinisë uron Fitër Bajramin

YAC-fiter-bajrami

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC) uron gjithë besimtarëve mysliamë festën e Fitër Bajramit.

Agjërimi i 30 ditëve të ramazanit, në fund kurorëzohet me një festë, festë e cila tregon përfundimin e ramazanit, muaj ky në të cilin u zbrit edhe libri i shenjtë i myslimanëve Kur’an-i.

Allahu ua pranoftë ramazanin të gjithë atyre që e agjëruan këtë muaj të madhërishëm dhe tani nesër festojnë njërën nga 2 festat më të mëdha të myslimanëve Fitër Bajramin.

Paqja dhe toleranca të mbizotërojë në sofrën tuaj dhe të çdo familjeje, jo vetëm gjatë Fitër Bajramit, por në çdo kohë dhe në çdo vend.

One Response to “Qendra e Aktivizimit të Rinisë uron Fitër Bajramin

  • All that xxxylene glycol stuff sounds chemical, and scary. Thanks for pointing out that they are difrefent. It is nice to know that the propylene glycol is a safe food additive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *