Ekonomistët e rinj mësojnë si të shkruajnë projekt

2

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC) sot vazhdoi me trajnime për studentët e Universitetit “Kadri Zeka”. Kësaj radhe, YAC trajnoi studentët e Fakultetit Ekonomik.

Trajnimi për ekonomistët e rinj kishte të bënte me shkruarjen e projekteve, ku studentët mësuan se çka është projekti, qëllimi i projektit, objektivat, aktivitetet e kështu me radhë.

Ky projekt do t’i shërben shumë ekonomistëve të rinj në karrierën e tyre.

Trajnimi u prit shumë mirë nga studentët, të cilët e falenderuan organizatorin për këtë trajnim dhe u aftësuan në shkruarjen e projektit.

Trajnuesit do të shpërblehen me çertifikata për pjesëmarrje në ditët në vijim.

One Response to “Ekonomistët e rinj mësojnë si të shkruajnë projekt

  • Without the world press awards people like Mark Tutssel and Jeremy Craigen wonlud’t be able to keep their air miles up flying round the world sitting on every sodding jury

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *