YAC krijon Guidën e Gjilanit

Gjilani

Organizata Joqeveritare “Qendra e Aktivizimit të Rinisë” (Youth Activism Center – YAC) në bashkëpunim me faqen Bleje.NeT ka krijuar platformën e Guidës së Gjilanit me webfaqen www.gjilan.org.

Gjilani Guide është platformë ku ju mund të gjeni gjithçka rreth qytetit të Gjilanit. Këtu mund t’i gjeni vendet turistike, vendet kulturore, objektet fetare, hotelet, restaurantet, kafenetë, klubet e natës, qendrat tregtare, edukimit, qendrat e mjekësisë, kompanitë turistike, oraret e autobusëve nga Gjilani dhe shumë gjëra tjera.

Kështu, edhe Gjilani i bashkohet shumë qyteteve Europiane, pasi të gjitha, me qëllim promovimi kanë guiden e tyre.

YAC fton të gjithë të bashkohen kësaj iniciative dhe kështu t’i qojnë të dhënat e kompanive të veta, posaqërisht të kafeneve, hoteleve dhe restauranteve të cilat janë më të interesuarat për turistë, si dhe i kërkon qytetarëve që ta sygjerojnë Gjilani Guiden për t’i futur objetet tjera kulturore e turistike.

Vizitoni: www.gjilan.org

One Response to “YAC krijon Guidën e Gjilanit

  • Marilyn,WoW, what a great post that has really gotten me thinking! NO I had not thought of a system as a culture, but it sure is in fact one! And just like any culture behavior, actions or lack there of will create the life of the system be it healthy or unhealthy.Just another display of proof of how we are all energy that has an affect and an effect on everything! Thanks so much for getting my brain rolling down this line of thought, it has been an interesting journey along the process!“Dream, Believe, Bema2e…&#82c1;Trocey KeeferTwitter:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *