YAC mbanë trajnimin “Vullnetarizmi Rinor dhe Përvojat Evropiane” në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”

11

Qendra e Aktivizimit të Rinisë në bashkëpunim me Unionin e Studentëve Pro Europian, sot ka mbajtur trajnimin “Vullnetarizmi Rinor dhe Përvojat Evropiane” me studentët e Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”.

Trajnimi i mbajtë në kuadër të aktivitetete të Unionit të Studentëve Pro Europian (USPE) dega në Prizren, si rezultat i bashkëpunimeve të mirë mes 2 organizatave.

Studentët pjesëmarrës u ndanë shumë të kënaqur me trajnimin dhe shprehen interesimin edhe për trajnime tjera.

Në fund të trajnimit, studentët u çertifikuan me çertifikata.

One Response to “YAC mbanë trajnimin “Vullnetarizmi Rinor dhe Përvojat Evropiane” në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *