Mejdi Sadiku nesër mysafir në emisionin Mirëmëngjesi Kosovë

Zv. Drejtori i Qendrës së Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC), Mejdi Sadiku nesër është i ftuar në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë” në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Mejdiu do të flasë për temën Kosova dhe ngecja teknologjike të saj, apo më saktë në lidhje me rrjetin telefonik, përkatësisht për mosfunksionimin siç duhet të këtij rrjeti në Kosovë krahasur me vendet në rajon.

Emisionin “Mirëmëngjesi Kosovë” mund ta ndiqni nesër në Radio Televizionin e Kosovës (RTK) nga ora 07:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *