Hulumtim rreth ndikimit të pandemisë tek Rinia e Gjilanit

Youth Activism Center ka zhvilluar një studim mbi efektet e pandemisë COVID-19 në rininë e Gjilanit. Në këtë studim kanë marrë pjesë një numër i konsiderueshem i të rinjëve, të cilët kanë ofruar përceptime, eksperiencat dhe opinionet e përgjithshme të tyre gjatë kësaj pandemie.

Pa cka se kjo pandemi ende nuk ka përfunduar dhe kufizimet në cdo aspekt social, fizik, e mendor janë prezent; YAC me t’u konfirmuar vaksina kundër COVID-19 ka marrë një dritë të gjelbër për të konsideruar këtë periudhë si të përshtatshme për të kryer studimin.

Studimi në tërësi përmban të gjeturat, si dhe disa rekomandime të përgjithshme për rininë.

Gjeni edhe studimin në formatin PDF. Ky projekt është mundësuar nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e Komunës së Gjilanit.

 

Kliko mbi link për të parë raportin:

Raporti i Hulumtimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *