Posts by Mejdi

YAC në takim bashkëpunues në Slettestrand të Danimarkës

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (YAC) është partnere nga Kosova e organizatës Danish United Nations Association nga Danimarka për projektin...

YAC po merrë pjesë në trajnimin për Lidership në Divcibare të Serbisë

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (YAC) është partnere nga Kosova e organizatës Eko Planeta nga Serbia për projektin “Leadership+“. Trajnimi...

YAC ka marrë pjesë në trajnimin për trajner në Chisinau të Moldavisë

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC) ka qenë partnere e organizatës Daneze “Danish United Nations Association”...

YAC krijon Guidën e Gjilanit

Organizata Joqeveritare “Qendra e Aktivizimit të Rinisë” (Youth Activism Center – YAC) në bashkëpunim me faqen Bleje.NeT ka krijuar platformën...

YAC ishte pjesë e BalsiKa për nderë të 1000 vjetorit të katedrales së Strasbourgut

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC) përfundoi projektet BalsiKa të vitit 2015 me atë të cilën...

YAC përfaqëson muzikën tradicionale edhe në Strasbourg të Francës

Sot ekipi Kosovar deleguar nga Qendra e Aktivizimit të Rinisë mbërriti në qytetin Strasbourg, përkatësisht qytezën Saverne të Francës. Qëllimi...

Stafi i YAC-së, në Newcastle të Britanisë së Madhe u trajnua për projekte më kualitative

Stafi i Qendrës së Aktivizimit të Rinisë, përkatësisht zv. Drejtorët Mejdi Sadiku dhe Alban Mehmeti, si dhe Sekretarja e Përgjithshme...

YAC edhe në projektin “Tools & Skills” në Newcastle të Britanisë së Madhe

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC) siç edhe kishe paralajmëruar, nuk ka të ndalur në aktivitetet...

Të rinjtë e YAC-së u kthyen nga Bosnja me eksperiencë të re

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC) ishte partnere edhe në projektin BalsiKa në Tuzla të Bosnjë...

YAC përfaqëson muzikën tradicionale në Tuzla të Bosnjë dhe Hercegovinës

Sot pas mesnatës ekipi Kosovar deleguar nga Qendra e Aktivizimit të Rinisë mbërriti në Tuzla të Bosnjë dhe Hercegovinës. Qëllimi...