Posts by Mejdi

Regjistrohet “Qendra e Aktivizimit të Rinisë”

Është regjistruar edhe një organizatë e re rinore në Gjilan. Bëhet fjalë për Qendrën e Aktivizimit të Rinisë, e cila...

Kosova në konferencën ballkanike për rini

Në Istanbul të Turqisë është mbajtur konferenca për bashkëpunimin e rinisë ballkanike e quajtur “Hand in Hand Balkans”. Konferenca është...

Në Novi Sad u mbajt trajnimi ndaj përleshjeve ndërkulturore

Trajnimi i fokusuar në përledhje ndërkulturore u mbajt nga data 05.04.2013 – 14.04.2013 në Sremski Karlovci, qytet 10 KM larg...

Përfundon vizita studimore në Turqi

Studentët që u nisën me 28 Janar për në Turqi për vizitë studimore, janë kthyer sot në mesditë. Organizimi ishte...

Unioni i Studentëve Pro Europian – Feston tre vjetorin e themelimit !

Unioni i Studentëve Pro Europian u themelua me 2 Shkurt 2010, si e tillë që nga fillimi është angazhuar me...

Krenar që përjetojmë 100 vjetorin e Shtetit Shqiptarë

Shkruan: Mejdi Sadiku 500 vjet sundim nuk na ndalën që edhe ne ta kemi kombin tonë dhe shtetin tonë. 500...