Home

Mejdi

INFORMATA

Drejtor i Blerjes

The North Unicorn LLC

Zv. Drejtor

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (YAC)

Drejtor Ekzekutiv

Bleje.NeT

RRETH MEJE

Mejdi Sadiku lindi më 31 Gusht të vitit 1990 në qytetin e Gjilanit.

Arsimin Fillor e kreu në Shkollën Fillore “Selami Halaqi” në Gjilan. Ishte nxënës shembullor. Që atëhërë është marrur me aktivitete rinore e sportive, ku ka qenë në ekipin përfaqësues të klasës në futboll e basketboll, ka marrur pjesë në gara të matematikës, ku u kualifikua në gara komunale. Në klasën e tetë është shpallur kryetar klase si dhe ishte pjesë e kryesisë së shkollës.


Lexo më shumë

AFTËSITË

Front end
90%
Back end
80%