Pse jemi këtu ku jemi ?

Se pse jemi këtu ku jemi tregon fakti që ende e diskutojmë a ka pasur të drejtë ambasadori zvicran në deklaratën e tij apo jo !

Se pse jemi këtu ku jemi tregon fakti që punësimet në PTK e gjithandej në vend u harruan vetëm pas 2 ditësh !

Se pse jemi këtu ku jemi tregon fakti që vazhdimisht shtrenjtohet çmimi i rrymës e i naftës dhe në ndihemi akoma komod në fotelen tonë !

Se pse jemi këtu ku jemi tregon fakti që mësuesit më shumë merren me inate se pse mjekët nuk e kompenzojnë punën e tyre të grevës e ata i kompenzojnë, pra më shumë kapen me inate e nuk e kanë fare interes rrespektimin e detyrës së tyre !

Se pse jemi këtu ku jemi tregon fakti që më shumë lexohen gazetat se librat !

Se pse jemi këtu ku jemi tregon fakti që unë shkruaj këtu e ju lexoni, e asnjëri nuk veprojmë !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *