MEJDI SADIKU

Webfaqe personale për tu informuar më shumë.

Mejdi Sadiku

Peticion: Rregullimi i rrugës Gjilan – Prishtinë

Rruga Gjilan – Prishtinë tash e sa kohë veç se është shkatërruar shumë. Gjatë gjithë rrugës ka gropa ku disa...

Hulumtim rreth ndikimit të pandemisë tek Rinia e Gjilanit

Youth Activism Center ka zhvilluar një studim mbi efektet e pandemisë COVID-19 në rininë e Gjilanit. Në këtë studim kanë...

You facilitating You | First Day

Today was the first day of the training course “You facilitating You”. Firstly we started to meet each other and...

Harta e Kosovës sipas numrit të OJQ-ve

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (YAC) ka përpunuar hartën e Kosovës sipas numrit të organizatave joqeveritare të regjistruara në secilin...

Pse jemi këtu ku jemi ?

Se pse jemi këtu ku jemi tregon fakti që ende e diskutojmë a ka pasur të drejtë ambasadori zvicran në...

OJQ-të e Gjilanit i drejtohen Kryetarit për procesin zgjedhor të KVRL-së

11 Organizata Joqeveritare Rinore të Gjilanit iu kanë drejtuar Kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirit duke iu ankuar zyrtarisht...

Edhe YAC reagon ndaj zgjedhjeve të KVRL-së në Gjilan

Qendra e Aktivizimit të Rinisë (YAC) reagon ndaj zhvillimeve të djeshme në Këshillin e Veprimit Rinor Lokal (KVRL) në Gjilan....

Përgatitu online për autoshkollë falas

Me zhvillimin e dinamizmit të jetës, tani çdo i ri me të mbushur 18 vjet e ka një mision që...

Sadiku: Kompanitë telekomunikuese të rrisin shërbimet (VIDEO)

Kompanitë telekomunikuese në Kosovë duhet të punojnë dhe të rrisin shërbimet e tyre që konsumatorët të jenë më të kënaqur...

Mejdi Sadiku nesër mysafir në emisionin Mirëmëngjesi Kosovë

Zv. Drejtori i Qendrës së Aktivizimit të Rinisë (Youth Activism Center – YAC), Mejdi Sadiku nesër është i ftuar në...